JURY 2017

Kenneth Dean

(Regissør)

Kenneth Dean er teaterinstruktør og dramatiker, med utdannelse fra London, som har arbeidet i over 30 år med teater, tv og film. Han har skrevet i overkant av 30 teaterstykker, satt opp for blant andre, Oslo Nye Teater, Den Nationale Scene, Riksteatret og Det norske Teateret. Innen film har han jobbet med både Eva Isaksen […]

Terje Ranes

(Skuespiller)

Terje Ranes er en norsk freelance skuespiller utdannet ved STH. Han har spilt på de fleste norske teater og scener rundt i Norge og driver BLENDWERK Teater. Terje har medvirket i flere filmer og TV serier bla.: Mammon, Mysteriet på Sommerbåten, Tuba Atlantic, Fritt Vilt og Mer eller mindre mann.

Marianne Cestari Zecca

(Kinosjef)

Marianne er kinosjef på Nordisk Film Kino, Symra. Hennes karriere i kinobransjen startet hos Oslo Kinematografer i 2001 som billettkontrollør og de siste 7 årene har hun jobbet som kinosjef. Hun har mellomfag i filmvitenskap fra Høgskolen i Lillehammer og har studert film/fjernsyn/video på NTNU. Hun har deltatt aktivt i flere filmfestivaler og filmklubber i […]

JURY 2016

Charlotte Frogner

(Skuespiller)

Charlotte Frogner er en norsk skuespiller, utdannet ved Teaterhøyskolen i Oslo. Hun har vært ansatt ved Det norske teatret siden 2004. Under Komiprisen 2009 vant hun klassen årets gjennombrudd for sin rolle i Evig ung. Under Seoul International Drama Awards 2009 vant hun prisen for beste skuespillerinne (Best Actress) for sin rolle i Hvaler. 

Ida Elise Broch

(skuespiller)

Ida Elise Broch er en norsk skuespiller utdannet ved Teaterhøyskolen i Oslo. Hun er mest kjent fra filmer som Switch og Mannen som elsket Yngve. Og TV-seriene Det tredje øyet og Lillyhammer. Hun vant Beste kvinnelige skuespiller under Gullruten i 2015 for sin rolle i tredje sesong av Lillyhammer.

Håkon Anton Olavsen

(Regissør)

  Håkon har regissørutdanning fra Nordland kunst- og filmfagskole i Kabelvåg og Norsk Skuespillerinstitutt i Oslo. Han har selv deltatt på TILT Kortfilmfestival flere ganger, og vant i 2010 og 2012 prisen for beste film med kortfilmene “Hav av muligheter” og “Inn i varmen”.