JURY 2018

Stig Framnes

(TILT grunnlegger)

Stig er ein halvstudert røvar med opptil fleire vekttal film og kino i fagkretsen. Når dei andre kjøpte moped for konfirmasjonspengane, investerte Stig i videokamera. Han var sentral i etableringa av Trikkehallen og var ansvarleg for dei fyrste utgåvene av Tilt kortfilmfestival.

Liv Sandvik

(Høyskolelektor)

Liv er litteraturviter fra Universitetet i Oslo, og har mer enn 25 års arbeidserfaring fra filmfeltet, med blant annet produksjon, regi, casting og manusutvikling. Siden 2011 har hun arbeidet med teoriemner ved bachelorstudiet skuespill, og de siste par år med felles teoriemner ved Avdeling for kunstfag.

JURY 2017

Kenneth Dean

(Regissør)

Kenneth Dean er teaterinstruktør og dramatiker, med utdannelse fra London, som har arbeidet i over 30 år med teater, tv og film. Han har skrevet i overkant av 30 teaterstykker, satt opp for blant andre, Oslo Nye Teater, Den Nationale Scene, Riksteatret og Det norske Teateret. Innen film har han jobbet med både Eva Isaksen […]

Terje Ranes

(Skuespiller)

Terje Ranes er en norsk freelance skuespiller utdannet ved STH. Han har spilt på de fleste norske teater og scener rundt i Norge og driver BLENDWERK Teater. Terje har medvirket i flere filmer og TV serier bla.: Mammon, Mysteriet på Sommerbåten, Tuba Atlantic, Fritt Vilt og Mer eller mindre mann.

Marianne Cestari Zecca

(Kinosjef)

Marianne er kinosjef på Nordisk Film Kino, Symra. Hennes karriere i kinobransjen startet hos Oslo Kinematografer i 2001 som billettkontrollør og de siste 7 årene har hun jobbet som kinosjef. Hun har mellomfag i filmvitenskap fra Høgskolen i Lillehammer og har studert film/fjernsyn/video på NTNU. Hun har deltatt aktivt i flere filmfestivaler og filmklubber i […]

JURY 2016

Charlotte Frogner

(Skuespiller)

Charlotte Frogner er en norsk skuespiller, utdannet ved Teaterhøyskolen i Oslo. Hun har vært ansatt ved Det norske teatret siden 2004. Under Komiprisen 2009 vant hun klassen årets gjennombrudd for sin rolle i Evig ung. Under Seoul International Drama Awards 2009 vant hun prisen for beste skuespillerinne (Best Actress) for sin rolle i Hvaler. 

Ida Elise Broch

(skuespiller)

Ida Elise Broch er en norsk skuespiller utdannet ved Teaterhøyskolen i Oslo. Hun er mest kjent fra filmer som Switch og Mannen som elsket Yngve. Og TV-seriene Det tredje øyet og Lillyhammer. Hun vant Beste kvinnelige skuespiller under Gullruten i 2015 for sin rolle i tredje sesong av Lillyhammer.

Håkon Anton Olavsen

(Regissør)

  Håkon har regissørutdanning fra Nordland kunst- og filmfagskole i Kabelvåg og Norsk Skuespillerinstitutt i Oslo. Han har selv deltatt på TILT Kortfilmfestival flere ganger, og vant i 2010 og 2012 prisen for beste film med kortfilmene “Hav av muligheter” og “Inn i varmen”.